M: +40 740 083 052 |

@:  levendulas@levendulas.com  |

Cart

Herbatorium, hestiarium, electarium – cuvinte nemaiauzite, toate se termină cu -rium. Ce pot fi astea și de ce le întâlnesc tocmai acum? Am încercat să adun răspunsurile inspirate și cele intuite pentru o înțelegere facilă.

Sunt remedii angelice dintr-un spațiu, o bucătărie vindecătoare. Majoritatea oamenilor știu că plantele aromatice se folosesc pentru a îndepărta mirosurile neplăcute și insectele. Tot ei, majoritatea nici nu știu că mirodeniile din bucătărie sunt și plante medicinale cu puteri vindecătoare. Puțini oameni știu că în combinația potrivită plantele aromatice și condimentele ne îmbunătățesc calitatea vieții și starea de sănătate. Foarte puțini știu că plantele aromatice sunt în stare să comunice și că se adaptează pentru a înlesni vindecarea.

Produsele Levendulás sunt inspirate și fac parte din sfera gastronomiei și a wellnessului, toate având ca materie primă plante aromatice, plante medicinale, mirodenii și flori comestibile din cultură proprie, organică și din natură. Sunt combinații cel puțin ciudate, renașteri ale unor rețete vechi de secole  (siropuri de flori, dulcețuri de legume, shrubs cu plante aromatice, uleiuțuri, tincturi, miresme etc),  având efecte benefice, fie că sunt destinate consumului, îngrijirii personale ori decorării spațiului în care trăim. Ele comunică olfactiv, gustativ, tactil, vizual-estetic și sonor atât cu noi oamenii, cât și între ele, dar și cu alți actori ai mediului, lăsându-și amprenta benefică. Prin produsele inedite propunem un stil de viață incitant, dinamic și perfect sănătos cu și alături de plante aromatice, medicinale și flori comestibile, bazat pe trei piloni: alimentație, îngrijire corp-suflet și elemente ambientale.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *